ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Коломойському повідомили ще одну підозру – в організації замовного вбивства

Бізнесмену Ігорю Коломойському правоохоронці повідомили про ще одну підозру – в організації замовного вбивства, повідомила пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними слідства, підозрюваний, діючи з мотивів особистої помсти, замовив убивство директора однієї з юридичних компаній через відмову анулювати та визнати недійсними рішення загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства.

Правоохоронці стверджують, що він залучив членів банди, яка “спеціалізувалася” на вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів, включно з фізичною розправою з конкурентами.

Члени банди напали на директора однієї з юридичних компаній, вдарили ножем у життєво важливі органи, зазначає Офіс ГПУ. 

“Водночас цей злочин не було доведено до кінця з причин, які не залежали від волі членів банди”, – зазначили в прокуратурі.

Підозру Коломойському повідомлено в скоєнні злочину, пов’язаного з організацією замовного вбивства (ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п.п. 11, 12, ч. 2 ст. 115 КК України).

Справа Ігоря Коломойського

На початку вересня 2023 року правоохоронці повідомили колишньому бенефіціарному власнику ПриватБанку Ігорю Коломойському про підозру за двома статтями Кримінального кодексу – “Шахрайство” (стаття 190) та “Легалізація майна, одержаного злочинним шляхом” (стаття 209). Згодом суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Сам Коломойський не погоджується з висунутими йому звинуваченнями.

Згодом бізнесмену оголосили додаткову підозру в скоєнні злочину за трьома статтями: незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їхнього виготовлення; заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого організованою групою, в особливо великих розмірах; легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом.

Зараз Коломойський під вартою.

Liked the article?
Help us be even more cool!