ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Molfar: У Криму хакери запустили 8 травня на росТБ звернення Зеленського

Команда OSINT-розслідувачів Molfar повідомила, що 8 травня завдяки українським хакерам весь день на телебаченні в окупованому Криму показували звернення Президента України з нагоди Дня памʼяті та перемоги над нацизмом. 

“Але tg-пабліки сьогодні “носять” лише новину, як росіяни зламали кілька каналів і в Одесі показали московський парад”, – повідомили розслідувачі.

А вже сьогодні, 9 травня, в окупованому Криму хакери також зламали одну з платформ для трансляції телевізійних каналів, повідомляє Крим.Реалії з посиланням на радника окупаційного голови Криму Олега Крючкова.

За словами окупаційного представника, технічні служби ведуть роботи й найближчим часом проблему розв'яжуть. Він додав, що ефірне мовлення ТБ та радіо на півострові здійснюється у звичайному режимі.

Як повідомляв ІМІ, 9 травня російські хакери атакували канали StarLightMedia та “Інтер”, Суспільне, телеканал “Дім”, “Еспресо”: глушили сигнал і запустили трансляцію параду в Москві. Такої самої атаки зазнав і латвійський інтернет- та телепровайдер Balticom.

Liked the article?
Help us be even more cool!