ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поранена в Запоріжжі журналістка Укрінформу була у важкому стані, зараз – позитивна динаміка

Поранена в Запоріжжі журналістка Укрінформу Ольга Звонарьова. Фото – Укрінформ
Поранена в Запоріжжі журналістка Укрінформу Ольга Звонарьова. Фото – Укрінформ

Кореспондентка Укрінформу Ольга Звонарьова, яка була поранена 5 квітня внаслідок російського ракетного обстрілу в Запоріжжі, потрапила до лікарні у важкому стані з масивною травмою та крововтратою, але зараз спостерігається позитивна динаміка.

Про це повідомив виконувач обов'язків директора лікарні екстреної швидкої медичної допомоги Петро Риженко, передає Укрінформ.

“Стан пацієнтки був досить важкий, пов'язаний з масивною травмою та крововтратою. Без надання медичної допомоги існувала загроза життю. Однак нами було зроблено все своєчасно і в повному обсязі”, – сказав Риженко генеральному директору Укрінформу Олексію Мацуці, який відвідав журналістку.

Як повідомив завідувач інтенсивної терапії №1 Запорізької лікарні №5 Андрій Овчаренко, “зараз у хворої спостерігається позитивна динаміка, стан стабільний, пацієнтка перебуває у свідомості, скарг немає”. За місяць-два Ольга Звонарьова повернеться до роботи додав він.

Журналістці встановили апарат Ілізарова. 

Ольга Звонарьова розповіла, що під час вибуху її дуже сильно відкинуло.

“Після перших трьох вибухів, коли працювали на місці, туди з'їжджалися ДСНС, поліція була на місці. Всі почули четверту ракету, почали бігти. Але вона настільки швидко прилетіла, що я впала біля автівки, яка стояла поруч. Впала на бік. Той бік, на якому лежала, непошкоджений, а зверху – посічений. Бачила, що в автівках потріскалося скло, витікав бензин. Дякую колегам, медикам, які були поруч. Вони дуже швидко зорієнтувалися, наклали турнікети, викликали швидку. Знаю, що було поранення в колежанки. Але, дякуючи тому, що на місці були люди, вдалося уникнути загиблих на тій локації, де ми були…” – розповіла вона.

Крім того, в Ольги в шлунку виявили уламок.

“Є уламок у шлунку. Але сказали, що діставати його поки не треба. Уламки з ноги та руки дістали. Кістка перебита на стегні, там стоїть апарат Ілізарова і пластина”, – сказала Ольга.

Як повідомляв ІМІ, у Запоріжжі під час обстрілу 5 квітня дістала поранення власна кореспондентка Укрінформу Ольга Звонарьова.

Liked the article?
Help us be even more cool!