ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росія оголосила в розшук Буданова

У Росії міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова. 

Про це повідомляє "Настоящее время", "Медуза" з посиланням на російські пропагандистські РІА Новини та базу МВС РФ.

За якою саме статтею його розшукують – невідомо. 

У квітні 2023 року суд у Москві заочно заарештував Буданова, звинувативши його у “створенні терористичного угрупування”, “теракті, вчиненому групою осіб”, а також “зберіганні зброї та вибухівки”. 

Про який саме теракт ідеться, невідомо. Раніше ФСБ РФ звинувачувала ГУР України в організації вибуху на Керченському мосту. Буданова також оголосили в міжнародний розшук.

У жовтні 2023 року слідчий комітет Росії заочно звинуватив Буданова, командувача Повітряних сил ЗСУ Миколу Олещука, командувача Військово-морських сил ЗСУ Олексія Неїжпапу та командира 383 окремого полку дистанційно керованих літальних апаратів ВПС України Сергія Бурденюка нібито в “терактах” на території Росії.

Як повідомляв ІМІ, у травні 2023 року Росія оголосила в розшук Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. Слідчий комітет РФ заочно звинуватив Залужного та інших українських воєначальників через “обстріл мирного населення та цивільних об'єктів Донбасу” (стаття 356 КК).

Liked the article?
Help us be even more cool!