ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Світловодська міськрада замовила місцевому медійнику послуги з "висвітлення" та друку

Виконавчий комітет Світловодської міської ради (Кіровоградська область) підписав з ФОПом Богданом Дроздовим договір щодо розміщення інформаційних матеріалів. Загальна вартість замовлення – 80 тисяч гривень. Відповідна інформація з’явилась у квітні на порталі публічних закупівель Prozorro.

Предметом домовленостей стали 103 послуги публікації новин, статей, інтерв'ю, фоторепортажів та відеосюжетів. 

Богдан Дроздов, з яким поспілкувався регіональний представник ІМІ, підтвердив наявність договірних відносин з міською радою. Однак, за словами підприємця, договір не обмежується суто журналістськими матеріалами. 

Крім того, Дроздов розроблятиме та друкуватиме поліграфічну продукцію. “Ми виготовляємо макети, друкуємо постери й подібне. В договорі насправді багато різнопланових послуг передбачено”, – прокоментував замовлення медійник.

Що ж до висвітлення діяльності ради, то публікувати замовлені матеріали підприємець планує на сторінках інтернет-ЗМІ “Світловодськ”. На сайті, який позиціюється як “найпопулярніший інформаційний інтернет-ресурс міста”, Богдан Дроздов указаний шеф-редактором. Окрім того, підприємець-медійник є головним редактором ще одного світловодського онлайн-видання – “Вісник Кіровоградщини”.

Як зазначає представник ІМІ, контракт із виконавчим комітетом Світловодської міської ради став другим договором, підписаним сторонами у 2023–2024 роках. Попереднє замовлення, на 32 послуги та 50 тис. гривень, рада зробила Богдану Дроздову у вересні минулого року.

Liked the article?
Help us be even more cool!