ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сімферополі мотоцикліст ударив журналіста телеканалу "Крим 24"

21.10.2019, 10:32
На фото – Микола Уваров, фото – скриншот з відео Крим 24
На фото – Микола Уваров, фото – скриншот з відео Крим 24

У центрі Сімферополя мотоцикліст ударив кореспондента російського телеканалу “Крым 24” Миколу Уварова через зауваження, що той їхав пішохідною зоною. Про це йдеться в сюжеті каналу, повідомляє Крим.Реалії.

“Зробив зауваження вперше, коли він практично в'їхав у чоловіка похилого віку з маленькою дитиною, і вдруге, коли він їхав назад”, – розповів постраждалий журналіст.

Один з очевидців інциденту Олег Шарбавев розповів, що чоловік був агресивно налаштований і почав завдавати кореспонденту ударів.

У Миколи пішла кров і з'явилися гематоми, у супроводі лікарів він поїхав до лікарні, мовиться в сюжеті.

Хто саме завдав ударів журналісту, поки встановити не вдалося. Російські поліцейські в Криму стверджують, що взяли ситуацію під контроль.

“Зараз у межах цієї інформації відбувається перевірка. За її результатами ухвалюватиметься рішення в межах чинного законодавства”, – зазначила представник російського МВС у Криму Ольга Кондрашова.

За даними з доповіді фонду Justice for Journalists (“Справедливість для журналістів”), за дев'ять місяців цього року кількість атак на журналістів у Росії, зокрема з використанням юридичних і економічних механізмів, досягла 435 випадків.

Liked the article?
Help us be even more cool!