ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Внаслідок ракетної атаки на Одесу загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету

Борис Васильєв. Фото – Facebook-сторінка Міжнародного гуманітарного університету

Внаслідок російської атаки на Одесу 29 квітня загинув проректор з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці вишу.

“У нашій пам’яті він завжди залишиться порядною, доброю та надійною людиною, з щирим серцем та посмішкою. Керівництво та колектив Міжнародного гуманітарного університету висловлює щирі співчуття рідним, друзям, усім, хто знав, любив та шанував Бориса Володимировича”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 квітня 2024 року Росія атакувала Одесу балістичною ракетою з касетними боєприпасами, повідомив речник Української добровольчої армії – Південь Сергій Братчук в ефірі Громадського радіо.

За даними голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, загинули п'ятеро людей, у лікарнях перебувають 23 поранені людини, восьмеро з них важкопоранені. Також під час атаки росіяни вбили собаку.

Президентом Міжнародного гуманітарного університету є колишній голова Центральної виборчої комісії, президент Національного університету “Одеська юридична академія” Сергій Ківалов.

Ківалов теж отримав поранення внаслідок російської атаки 29 квітня по Одесі, повідомила “Українська правда”. За інформацією джерел видання, у Ківалова – поранення стегна з пошкодженням артерії та венозна кровотеча.

Також під час атаки загорівся будинок Ківалова, який в Одесі називають “замок Ківалова” або “замок Гаррі Поттера”, повідомило Суспільне. Щонайменше згорів дах будівлі.

Liked the article?
Help us be even more cool!