ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через вимкнення мобільного зв’язку в окупованому Рубіжному люди не можуть викликати швидку

Фото – apnews.com.ua
Фото – apnews.com.ua

В окупованому Рубіжному через вимкнення мобільного зв’язку люди зазнають труднощів з  викликом швидкої допомоги, повідомила пресслужба Луганської обласної військовій адміністрації.

Всього ж у місті залишилося тільки два автомобілі швидкої допомоги. Решта машин були або знищені, або сильно пошкоджені й не підлягають відновленню. За понад рік окупації росіяни так і не спромоглися закупити новий спецтранспорт у підконтрольні їм населені пункти.

"Ці два автомобілі розраховані на саме місто і навколишні населені пункти. Викликати медиків у людей немає можливості, адже окупанти відключили мобільний зв’язок у прифронтовій зоні. Тому, щоб викликати медиків, жителям Рубіжного необхідно самостійно добиратися до лікарні", – розповіли в ОВА.

Як повідомляв ІМІ, росіяни на територіях, які вони окупували у 2022 році, глушать мобільний зв'язок, щоб місцеві не повідомили про місця дислокацій їхньої техніки та військових Збройним силам України. На територіях, які Росія окупувала 2014 року, мобільний зв'язок є, але низької якості.  



Liked the article?
Help us be even more cool!