ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщині та Сумщині відновили теле- та радіомовлення після атаки РФ

На Харківщині та Сумщині відновили доступ до сигналу українського мовлення майже на всіх обʼєктах. Про це повідомляє Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації.

Так, фахівці Концерну радіомовлення радіозвʼязку та телебачення відновили доступ до сигналу радіоканалів та українського телебачення в Лозовій, Кегичівці, Ізюмі, Сумах, Тростянці та Шостці.

Також інженери концерну відновили живлення та провели ремонт устаткування, яке зазнало пошкоджень.

“Зараз відновлювальні роботи тривають на інших пошкоджених обʼєктах Сумщини. Про повне відновлення повідомимо додатково”, – додала Держспецзв'язку.

Нагадаємо, російські війська в ніч на 14 березня цілеспрямовано атакували дронами об'єкти телевізійної інфраструктури Харківської області. Також росіяни завдали ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об'єктах Сумської області, унаслідок чого низка населених пунктів Сумщини перебуває без теле- і радіосигналу. 

Внаслідок цих обстрілів Суспільне повідомило, що в обох регіонах тимчасово відсутні сигнали його телеканалів Т2 та радіоканалів.

За два роки повномасштабного вторгнення ІМІ зафіксував 16 випадків обстрілів росіянами телевеж, які є цивільними об’єктами. Це спричинило повне або тимчасове зникнення телевізійного та радіомовлення в дев’яти регіонах України.

Liked the article?
Help us be even more cool!