ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала на Буковині газету, яка виходить у світ уже 79 років

16.02.2024, 14:16
Альона Чорна

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала 15 лютого суб’єктами у сфері друкованих медіа ПП “Медіа-центр “Вижницькі обрії” та Чернівецьку обласну організацію профспілки працівників охорони здоров’я.

Про це в коментарі Інституту масової інформації розповіла представниця Нацради в Чернівецькій області Любов Нечипорук.

За її словами, газета “Вижницькі Обрії” виходить у світ 79 років поспіль. На її шпальтах – життєпис Вижниччини, історії її жителів, питання, що турбують громаду, пошук шляхів їхнього розв'язання.

Чернівецька обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я з 2021 року випускає “Профспілковий вісник медиків Буковини”.

“У ньому висвітлює життя колективів закладів охорони здоров’я краю, профспілки, спонукає читачів допомагати Збройним силам України. Метою газети є сприяння поліпшенню медичного обслуговування населення”, – зауважує Любов Нечипорук.

Загалом у Чернівецькій області зареєстровано вісім суб'єктів у сфері друкованих медіа, у кожного з них є свій ідентифікатор у реєстрі. Зокрема, це газети “Рідне слово” (смт Кельменці), “Хотинські вісті” (м. Хотин), “Карпати” (смт Путила), “Час”, (м. Чернівці), “Буковинський богословський вісник”, Чернівецький національний університет, “Вижницькі обрії” та Чернівецька обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я.

Як повідомляв ІМІ, станом на грудень 2023 року Національна рада зареєструвала в Чернівецькій області 17 друкованих медіа.

Нацрада запустила механізм реєстрації онлайн-медіа в травні 2023 року. У червні Нацрада вже зареєструвала перші онлайн-медіа.

Національна рада назвала помилки, яких найчастіше припускаються під час реєстрації онлайн-медіа. Ознайомитися з переліком необхідних документів для реєстрації можна на сайті Нацради.

Liked the article?
Help us be even more cool!