ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представниця ІМІ Мая Голуб передала на "Медіа-каву" колекцію фігурок "Гаррі Поттер"

23.02.2024, 17:56
Мая Голуб
Фото надане ІМІ Маєю Голуб
Фото надане ІМІ Маєю Голуб

Журналістка, представниця Інституту масової інформації у Волинській області Мая Голуб передала на благодійний аукціон “Медіа-кава” колекцію фігурок “Кіндер Джой” “Гаррі Поттер”. Про це вона розповіла ІМІ.

Волонтер і адміністратор Мирослав Ватащук проєкту “Медіа-кава” 23 лютого виставив у групі лот №1099, за який може позмагатися кожен. Переможе найвища ставка, яка буде крайньою протягом 24 годин і визнається переможною. 

Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Початкова ціна лота – 200 гривень. Мінімальний крок ставки – 50 гривень або сума, кратна 50 грн. Переможцю відправлять передачу поштою за кошт отримувача.

Мая Голуб передала колекцію з 10 фігурок “Кіндер Джой” “Гаррі Поттер”, яку зібрала сама минулого року. Унікальність колекційних іграшок у тому, що зараз таких кіндерів уже не продають у магазинах.

Колекція Маї Голуб фігурок “Гаррі Поттер”. Фото – Мая Голуб

“Зібрати таку кількість різних фігурок справді непросто, адже бувають повторки, і в кіндерах можна знайти не лише фігурки. Всі фігурки, що на фото, йдуть на аукціон, щоб допомогти військовим Сил спеціальних операцій ЗСУ. Колекції збирають з певною метою. Зараз у всіх нас одна мета – щоб закінчилася війна. Буде супер, якщо ця колекція фігурок після продажу допоможе військовим. Зараз важливо допомагати військовим, бо вони захищають нас”, – зазначила Мая Голуб. 

Нагадаємо, на благодійному аукціоні “Медіа-кава” можна не лише поторгуватись і купити можливість випити кави з представниками медіа чи ньюзмейкерами. На аукціон також виставляються речі, які люди передають волонтеру. Це і вироби ручної роботи, колекційні монети, марки, конверти, іграшки та інше. 

“Медіа-кава” почалася з проєкту “Кава з волонтером”, який започаткувала у 2015 році група волонтерів. Авторкою проєкту та ідейною натхненницею є волинська волонтерка і зооволонтерка Вероніка Федосова-Цибульська. 

Також у кожного є можливість задонатити на підтримку бійців ССО ЗСУ на волонтерську картку Мирослава Ватащука за реквізитами.

Liked the article?
Help us be even more cool!