ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росіяни знову погрожують запорізькому сайту 061.ua ув’язненням у Сибіру

07.06.2022, 13:30
Фото – poltava.to
Фото – poltava.to

Запорізькому сайту 061.ua надійшли чергові листи з погрозами з росії. Співробітникам медіа погрожують ув'язненням і колоніями в Сибіру. Про це представниці ІМІ в Запорізькій області повідомили журналісти редакції.

Лист редакція отримала 2 червня від користувача Михайла Котова з поштовика mail.ru (internet.ru). “Якщо ви не боїтеся потрапити до виправних колоній фсвп рф на території Сибірському федерального округу, можете і далі займатися пропагандою укронацистського режиму. Ну хоча б теплий одяг приготуйте, бо ваша тривала відпустка в тюремному ув'язненні буде холодною!” – йдеться в листі.

Уже 6 червня співробітники редакції отримали листа від користувача Владислава Павлова зі змістом, який надходив на редакційну пошту наприкінці травня. В ньому знову журналістам повідомляють про долю українських золотовалютних резервів і погрожують тюремним ув'язненням за професійну діяльність. 

“Ви чули, що українській владі вже дали секретний наказ вивезти з країни всі золотовалютні резерви? Скоро Зеленський утече. А всі ті, хто підтримує неонацистський режим України, зокрема інформаційно, відповідатимуть за свої злочини за законом російської федерації. Готуйтеся, пропагандисти!” – йдеться в листі.

Раніше редакція сайту 061.ua вже отримувала аналогічні погрози – 25 березня, 26 березня та 28 березня, 3, 4 квітня, 7–11 квітня, 17 квітня, 25 квітня, 15 травня, 23 і 25 травня. Також редакції кілька разів погрожувало угруповання  NoName057(16).

Liked the article?
Help us be even more cool!