ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У ДТП загинула миколаївська журналістка Олена Левицька

Фото – Новини N
Фото – Новини N

У дорожньо-транспортній пригоді 19 листопада загинула журналістка миколаївського видання “Новини-N” Олена Левицька. Про це повідомляється на сайті видання.

Видання повідомляє, що на трасі Н-11 Дніпро – Миколаїв біля села Добра Воля Новобузького району сталася ДТП, в якій загинуло двоє людей.

У складних погодних умовах легковий автомобіль “ZAZ Форза” занесло, і він зіткнувся з мікроавтобусом, який рухався в зустрічному напрямку.

У легковому автомобілі їхали миколаївська журналістка Олена Левицька та її чоловік Сергій. Обоє вони померли в медичній установі.

Фото Новини N

Олена Левицька протягом останніх п'яти років працювала в “Новинах-N”.

“Саме в нас пройшло її становлення як журналіста. Олену любили та цінували в колективі за характер, веселу вдачу й доброту, глибокий професіоналізм та порядність. Всі щиро раділи, коли вона повідомила, що виходить заміж. Її обранцем став бойовий офіцер, який з перших днів війни захищав нашу країну від російської агресії. На жаль, доля виявилася надто жорстокою до закоханих, відпустивши їм трохи більше п'яти місяців подружнього життя”, – написала редакція. 

Олені було 29 років.

Як повідомляв ІМІ, 15 жовтня в автомобільній аварії загинула редакторка Українського радіо Кропивницького Наталія Потєєва.

Liked the article?
Help us be even more cool!