ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У ДТП загинула редакторка Українського Радіо Кропивницького Наталія Потєєва

Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

15 жовтня в автомобільній аварії загинула редакторка Українського Радіо Кропивницького Наталія Потєєва. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на рідних загиблої.

Наталія народилася 1972 року в селі Буштино Тячівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчила навчання в Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка, цього ж року почала працювати дикторкою редакції радіомовлення Кіровоградської обласної телерадіокомпанії. Згодом була продюсеркою програм радіо Кропивницької філії Суспільного і продюсеркою інформаційних програм. 

Одружена, мама двох синів.

Наталія працювала в прямоефірних проєктах Українського Радіо Кропивницького "Радіодень", знімала тематичні проєкти, зокрема й телевізійні.

У цій самій аварії загинув старший син Наталії. Чоловік і молодший син – у реанімації. Де й коли відбудеться прощання та чин похорону, у Супільному обіцяють повідомити пізніше.

За інформацією рятувальників, аварія сталася на автошляху поблизу с. Вища Кропивна Гайсинського району Вінницької області. Внаслідок лобового зіткнення двох автівок – легковика та мікроавтобуса – травмувалося чотири людини та двоє загинуло.

Liked the article?
Help us be even more cool!