ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Харківського антикорупційного центру виявив систему відеостеження за своєю квартирою

Дмитро Булах. Фото – фейсбук Дмитра Булаха

Голова правління громадської організації “Харківський антикорупційний центр” (ХАЦ) і військовослужбовець Національної гвардії Дмитро Булах виявив систему відеоспостереження за своєю квартирою.

Про це організація повідомила 14 квітня у своєму телеграм-каналі.

“Учора (13 квітня. – Ред.) Дмитро випадково знайшов систему відеостеження, яка була встановлена навпроти його дверей у квартирі у Харкові. Причому доволі цікаву систему візуального контролю та фіксації, з якою зараз працюють спеціалісти”, – йдеться в повідомленні.  

Як зазначила організація, слідчо-оперативна група вилучила систему та всі її складові. 

Там сподіваються, що поліція встановить коло осіб, які віддали наказ та змонтували систему стеження за керівником ХАЦ. 

Як повідомляв ІМІ, 10 квітня Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань провели обшук у голови правління Харківського антикорупційного центру і чинного військовослужбовця Національної гвардії Дмитра Булаха.

У ДБР повідомили, що здійснюють досудове розслідування за фактом можливих зловживань під час зарахування на службу військовослужбовців. Слідство з’ясовує можливе перевищення повноважень командуванням однієї з військових частин Нацгвардії, яка дислокується на Харківщині. 

12 квітня представники українського громадянського суспільства України констатували небезпечну тенденцію щодо переслідування органами правопорядку антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів в Україні, зокрема в контексті діяльності Збройних сил України та кампанії з мобілізації.

Liked the article?
Help us be even more cool!