ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інспекторку Львівської митниці звільнили після відео в TikTok про ціну свого вбрання

Головну державну інспекторку управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці Юлію Дригу звільнили з роботи після відео в соцмережі TikTok, у якому вона розповіла, що її речі коштують понад $8 тисяч, повідомляє Zaxid.net. 

Дрига потрапила на TikTok-відео блогера Ніколаса Карми, який знімає на вулиці перехожих, розпитуючи про вартість їхнього образу. Відео було поширене 12 квітня і вже за кілька годин зі сторінки блогера зникло. Звернув увагу на відео з інспекторкою журналіст Тарас Середич, воно розійшлося Telegram-каналами.

Юлія Дрига розповіла блогеру, що її капелюх від українського дизайнера Руслана Багінського коштує 18 тис. грн, сумка Louis Vuitton – $1500, чоботи Hermes – $800, годинник Cartier – $5 тис. Повідець її собаки з кличкою Gucci від однойменного бренду коштує $200.

На запитання блогера, чим вона займається, інспекторка відповіла, що працює “трошки на себе, трошки на державу”.

Юлію Дригу звільнили з роботи після відео в соцмережі TikTok, у якому вона розповіла, що її речі коштують понад $8 тисяч. Скриншот ІМІ

Водночас у декларації за 2023 рік Юлія Дрига вказала 136 тис. грн зарплати на митниці, $3 тис. готівки та 41 тис. грн, отримані від приватної підприємиці, а також частку 50% у власності квартири у Львові. Доходи тепер уже колишнього чоловіка Олексія Дриги, який працює інспектором-кінологом Львівської митниці, в декларації вона не зазначила.

Керівник Львівської митниці Андрій Кузнік розповів виданню, що 12 квітня Дрига написала заяву на звільнення “за згодою сторін”.

“Важко тепер усім пояснити, де вона взяла ці речі. Як в анекдоті про доньку-повію. Перед тим як щось зробити або сказати, треба думати про наслідки, а коли ти на державній службі, то про це треба думати 24/7”, – прокоментував він інцидент.

Журналіст Тарас Середич також розповів, що йому вдалося поспілкуватися з Юлією Дригою вже після її звільнення. Вона зізналася, що Ніколас Карма видалив відео з нею на її ж прохання. Вона також запевнила, що годинник Cartier насправді копія, а сумка Louis Vuitton – зі старої колекції і була куплена давно за гроші від бізнесу, а на митниці вона працює із серпня минулого року і ще не встигла адаптуватися до роботи. Водночас жодних доказів на підтвердження своїх слів уже колишня інспекторка митниці журналісту не надала, пише видання.

Кого ще звільнили з державної служби 

У 2023 році пресофіцерка Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська виклала в соцмережі свої фото з Парижа, що спричинило критику та обурення інтернет-користувачів. 

Людей обурило те, що представниця офіційної правоохоронної структури України демонструє приватний відпочинок за кордоном тоді, коли в країні триває війна.

Після критики Плантовська закрила свої акаунти в соцмережах.

Згодом у Держприкордонслужбі повідомили, що Плантовську перевели на інше місце служби. А згодом її звільнили з військової служби.

Liked the article?
Help us be even more cool!