ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівський журналіст вирішив прохарчуватися місяць за 200 грн, щоб зібрати на дрон для брата

Львівський журналіст Юрій Лаврін. Фото – скриншот ІМІ з відео журналіста
Львівський журналіст Юрій Лаврін. Фото – скриншот ІМІ з відео журналіста

Львівський журналіст Юрій Лаврін проводить експеримент: харчується місяць за 200 гривень, щоб зібрати на дрон DJI Mavic 3 Classic для свого брата, який воює на фронті. Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Свій експеримент Юрій розпочав 5 квітня і регулярно пише, що купує і за яку суму та які страви готує.

Журналіст пояснив, чому саме обрав суму 200 гривень: саме стільки грошей залишилося б у нього на харчування після того, якби він сплатив комунальні послуги за місяць із мінімальної пенсії.

“Запаси харчів не братиму, друзів не об‘їдатиму, на свята – тільки зі своїми продуктами! Так, гроші на бензин, книги, фільми, спорт тратитиму. Діти не постраждають, їм купувати харчі буду. […] В межах експерименту збираю на дрон DJI Mavic 3 Classic. 60 тисяч гривень. Ця машина потрібна для троюрідного брата, який в аеророзвідці однієї з бригад наступу чистить Луганщину від ворога. Три найбільші донати (від 500 гривень) передадуть, сподіваюсь, смертельно-іменний привіт іродам”, – написав 5 квітня Лаврін. 

На другий день челенджу він написав, що купив спинок курячих на бульйон за 10 грн, сала на шкварки – на 11 гривень, ячну кашу за 7,83 та борошно за 10,88 тощо.

“Їв знову гречку і перловку, ліньки варити бульйон. Але не лише… креативне чітерство допомагає знайти додаткове харчування. Наприклад втрудив два пакетики чаю. Як це відбувається, розповім невдовзі”, – написав він. 

16 квітня Юрій Лаврін повідомив, що зібрав необхідну суму на Маvіc 3, але експеримент продовжує, як і збір.

Він зазначив, що розширив банку із 60 тис. грн до 75 тисяч, щоб придбати дорожчий дрон – Маvіc 3 Pro. Долучитися можна тут.

Куплені журналістом каші, овочі та сало. Фото – фейсбук Юрія Лавріна
Liked the article?
Help us be even more cool!