ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Детектор медіа" запустив медіатаблоїд "Антоніна"

Новий проєкт "Антоніна". Фото – "Детектор медіа"

“Детектор медіа” запустив 10 квітня медіатаблоїд “Антоніна”, його головна редакторка – артоглядачка, телеведуча Лєна Чиченіна. Про це повідомляється на сайті видання.

Новий проєкт писатиме в іронічно-лайтовому форматі про телевізійний контент і нові проєкти медійників у соцмережах, про життя самих медійників.

Лєна Чиченіна так пояснила назву проєкту: 

“Я, як і багато наших медійників, дуже любила читати “Дусю”. І мені її сильно бракувало… Коли в “Детекторі” вирішили знову запустити медіатаблоїд і довірити його мені, разом із несамовитою радістю прийшло відчуття глухого кута. Бо треба було вигадати назву, до чого у мене не те що б був талант. Але якось у розмові з сестрою ми випадково згадали знаменитий мем про домогосподарку Антоніну – і сталося бінго”.

Вона додала, що головною метою “Антоніни” буде “розповісти тим, хто не дивиться тєлік, що ж там нині відбувається. А надмета – спробувати зробити його кращим”.

Шеф-редакторка “Детектора медіа” Наталія Лигачова зазначила, що свого часу, коли були “Дуся” та “Курилка “Телекритики”, вони дозволяли собі “розкутіше жартувати, гостріше критикувати, давати більше інформації від джерел, яка точно відповідає дійсності, але ніколи офіційно не буде підтверджена…”. 

“Формат, який пройшов випробування часом, знову буде з нами та нашими читачами”, – зазначила вона.

Нагадаємо, до групи видань “Телекритика” з 2008 року входив медіатаблоїд “Дуся”. У 2016 році, після припинення співпраці “Телекритики” з холдингом “1+1”, команда Наталії Лигачової заснувала видання “Детектор медіа”. Сайт “Телекритика” залишився під контролем 1+1 і був закритий восени 2020 року. Ще раніше, у 2018 році, група “1+1” закрила медіатаблоїд “Дуся”.

Liked the article?
Help us be even more cool!