ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ексведучий "Розсміши коміка" Дмитро Шепелєв зняв розважальне шоу в зруйнованому окупантами Маріуполі

Дмитро Шепелєв в окупованому Маріуполі. Фото – Зеркало
Дмитро Шепелєв в окупованому Маріуполі. Фото – Зеркало

Колишній ведучий українського проєкту “Розсміши коміка”, уродженець Білорусі, а нині ведучий пропагандистського каналу “Росія-1 Дмитро Шепелєв відвідав зруйнований російськими військами та окупований Росією Маріуполь для знімання розважального шоу про тварин.

Про це повідомляє білоруська служба Радіо Свобода.

Раніше Шепелєв повідомив у своїх соцмережах про запрошення вести розважальне шоу про тварин “В кругу друзей” на каналі “Росія-1”. 

Фото – Зеркало

“Готуючись до програми, я переглянув велику кількість матеріалів, присвячених тваринам, дізнався, що неподалік є дуже великий і важливий притулок, де збирають домашніх улюбленців, насамперед собак, які через військові дії залишилися без господарів”, – сказав Шепелєв в ефірі каналу, стоячи на тлі зруйнованого міста.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Шепелєв засудив російську агресію та попросив вибачення в українців. “Особливо я боюся, що зараз відвів сина до школи, а мої друзі в Києві та інших містах України йдуть до бомбосховищ. Мені дуже соромно. Мені дуже боляче. І в мене немає слів. Вибачте, українські друзі, вибачте. Тільки таке не прощають”, – написав він 24 лютого 2022 року.

Як повідомляв ІМІ, у 2018 році Міністерство культури України на підставі звернення Служби безпеки України внесло білоруського, українського і російського телеведучого Дмитра Шепелєва до переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.

Liked the article?
Help us be even more cool!