ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гуменюк повернулася до виконання обов’язків за штатною посадою

Пані капітан першого рангу Наталія Гуменюк не проходить військової служби в Збройних силах України та відповідно до звернення голови Державної прикордонної служби України повернулася до виконання обов’язків за штатною посадою.

Так на інформаційний запит "Детектора медіа" відповів начальник управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ, полковник Євген Сасько. 

Штатна посада Наталії Гуменюк у Держприкордонслужбі – помічниця начальника регіонального управління Морської охорони ДПСУ з питань взаємодії із засобами масової інформації. Її Гуменюк обійняла задовго до повномасштабного вторгнення Росії в Україну. А з квітня 2022 року, повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, Гуменюк перебувала у відрядженні до об’єднаного координаційного пресцентру ОСУВ "Одеса", де, зокрема, виконувала обов’язки речниці пресцентру.  

"Повернення до виконання обов'язків за посадою після довготривалого відрядження дозволить знову на належному рівні забезпечити комунікаційну складову з висвітлення діяльності органів морської охорони Державної прикордонної служби України", – зауважив раніше у своїй відповіді на запит ДМ до Держприкордонслужби її речник Андрій Демченко. 

Liked the article?
Help us be even more cool!