ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Хмельницька міськрада довиділила 550 тис. грн. своєму комунальному каналу

23.11.2023, 10:21
Альона Береза

Хмельницька міська рада довиділила 550 тисяч гривень своєму комунальному телеканалу ТРК “Місто”.

Таке рішення міська рада ухвалила 10 листопада на сесійному засіданні, повідомляє представниця ІМІ у Хмельницькій області Альона Береза.

Кошти додали під час внесення змін до бюджету громади на цей рік та на виконання заходів Програми розвитку цього телеканалу на 2021-2023 роки. 

Фінансове управління у відповідь на запит представниці ІМІ повідомило, що ці кошти передбачаються для забезпечення повноцінного робочого процесу, проведення розрахунків за спожиті послуги та виконання ліцензійних умов Нацради з питань телебачення та радіомовлення.

Ці кошти було перерозподілено через головного розпорядника – виконавчий комітет Хмельницької міської ради та через збільшення призначень загального фонду по коду програмної кваліфікації видатків “Фінансова підтримка засобів масової інформації”.

За інформацією фінансового управління, кошти у розмірі 550 тисяч гривень планується розподілити: 80 тисяч гривень трансляція новин міста, 30 тисяч гривень експлуатаційні витрати, 80 тисяч гривень оплата за електроенергію та 360 тисяч гривень на поточний ремонт приміщень.

“Ми просили на цей ремонт (приміщень - ред.) гроші раніше, але так сталося, що є прерогатива важливіша - є війська. Знайшлися і зараз я змушений зробити, тому що мені треба відкрити доступ до системи пожежогасіння, усунути аварійність”, - пояснив в коментарі представниці ІМІ директор комунального телеканалу Микола Крентовський. 

Також кошти потрібні для виконання ліцензійних умов на мовлення у 24 години, які були поставлені Нацрадою.

За словами директора, комунальному телеканалу в декілька етапів було передано частину поверху Дитячого світу, яку раніше здавали в оренду для приватних потреб. Загалом було передано майже 325 квадратних метрів, які потребують проведення поточного ремонту та усунення аварійності.

Liked the article?
Help us be even more cool!