ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кличко подав до суду на «Деловую столицу»

03.10.2014, 11:54

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до суду із позовом на газету «Деловая столица», що входить до складу видавничого дому «Картель». Про це він повідомив на своїй особистій сторінці в Facebook.

За словами Кличка, його вчинок спровокували публікації «Деловой столицы», в яких критикується політика діючої влади Києва. «Останнім часом мене вражає той вал неправдивої інформації, яка розповсюджується про діяльність київської влади та про мене особисто. Інформації непідтвердженої ніякими фактами і документами. Кожного дня виливається нова порція бруду та маніпуляцій, «винаходять» приводи для провокацій», - написав мер.

Кличко переконаний: «владу можна і треба критикувати, але аргументовано і маючи факти, а не придумувати і тиражувати брехливу інформацію». Тому він «вирішив законними методами захищати свою честь та гідність» через «легенди про мої "жахливі подвиги", які “регулярно друкує "Деловая столица”, - заявив Віталій Кличко.

У коментарі «Телекритиці» шеф-редактор видавничого дому «Картель» Вадим Денисенко повідомив, що поки що він не одержував офіційних документів, які би підтверджували факт позову Віталя Кличка на газету «Деловая столица». «Тільки (інформація у - ред.) Facebook. Тому поки що навіть не можу уявити, про що йде мова. І зі впевненістю сказати, що саме стало причиною для такого рішення, можна буде лише маючи позов на руках», - наголосив Денисенко.

Нагадаємо, в кінці серпня Вадим Денисенко заявив, що видавничий дім «Картель» перейшов у його власність. Наразі він самостійно керує компанією, поєднуючи обов'язки шеф-редактора видань «Картелю» з посадою редактора телеканалу «Еспресо.TV».

Liked the article?
Help us be even more cool!