ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колектив "Комерсант-Україна" запускатиме тижневик та інформаційний сайт

17.03.2014, 14:30

Видавничий дім «Комерсант-Україна», що видавав щоденну ділову газету «Коммерсантъ-Украина», закривається, а колектив видавничого дому приступає до підготовки нового проекту. Про це за результатами зустрічі колективу повідомили у Facebook співробітники видавничого дому.

"Ъ-Украина" закрито. Всі пишемо заяви про звільнення. Банда зберігається. Із травня почнеться видання нового тижневика і буде робитися інформаційний сайт”, - повідомив головний редактор українського «Коммерсанта» Валерій Калниш.

«Колектив ВД "Комерсант-Україна" приступає до підготовки нового проекту. Запуск заплановано на червень 2014 року», - повідомила директор з реклами видавничого дому «Комерсант-Україна» Ірина Науменко.

Нагадаємо, 13 березня генеральний директор російського видавничого дому «Коммерсанть» Павло Філенков повідомив про закриття газети «Коммерсантъ-Украина». Він пояснив це економічними причинами.

Водночас кілька джерел в українській редакції повідомили, що український «Коммерсантъ» закрили не з економічних причин, а через спроби цензури російських видавців.

«Телекритика»

 

Liked the article?
Help us be even more cool!