ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Коментування до кінця розслідування забороняється – СтратКом ЗСУ у відповідь на статтю NYT про удар по ринку в Костянтинівці

Фото – Офіс генпрокурора
Фото – Офіс генпрокурора

В Управлінні стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача ЗСУ закликають дочекатися результатів офіційного розслідування за фактом ракетного удару по ринку в місті Костянтинівка Донецької області 6 вересня, який забрав життя 16 людей.

Про це йдеться в коментарі СтратКому ЗСУ "Українській правді" у відповідь на статтю NYT про те, що удар по Костянтинівці 6 вересня нібито був "трагічним нещасним випадком", до якого призвело падіння української ракети, а не російський обстріл.

"З метою з’ясування обставин ракетного удару СБУ 6 вересня розпочала кримінальне провадження за ст. 438 "Порушення законів і звичаїв війни". Наразі триває офіційне розслідування. До його завершення за законом коментування будь-яких деталей щодо інциденту забороняється і є недоцільним", – зазначили в СтратКомі ЗСУ.

У СтратКомі також зауважили, що будь-якими коментарями чи припущеннями "можуть скористатись і обов’язково скористається російські пропагандисти".

Зазначимо, що The New York Times за результатами власного розслідування заявило, що удар по ринку в місті Костянтинівка Донецької області 6 вересня, який забрав життя 16 людей, був "трагічним нещасним випадком", до якого призвело падіння української ракети, а не російський обстріл.

Liked the article?
Help us be even more cool!