ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницькі медійники запустили збір "Донат на Мавік для журналіста"

Кропивницьке друковане видання “Нова газета” спільно з партнерським проєктом  “Баба Єлька” оголосило збір коштів на квадрокоптер Mavic для колеги, заступника головного редактора видання Ігоря Крушеницького. 

Про це представникові ІМІ в Кіровоградській області розповіла головна редакторка “Нової газети” Інна Тільнова.

Журналіст із липня воює в складі розвідувального загону, який нещодавно втратив свій безпілотник. Тож колеги вирішили покреативити та оголосити збір. 

Фото – фейсбук-сторінка Інни Тільнової

“Ми вже з колегами збирали для Ігоря на автівку, тоді за два тижні нам вдалося зібрати понад 200 тис. грн, а цього разу збір іде трохи “тугіше”. Та ми не відмовляємося від наших намірів. Збираємо кошти на картку Ігоревої дружини, яка працює в нашій редакції дизайнеркою”, – розповіла Тільнова.

За її словами, щоб пожвавити процес, вони придумали, що щодня виставлятимуть пост із картинкою “Твій понеділковий донат”, “Твій вівторковий донат” тощо.

Ігор Крушеницький – журналіст із багаторічним стажем, був редактором “Першої електронної газети”, працював у “Народному слові”, “Вечірній газеті”, “Кіровоградській правді” та інших виданнях. З “Новою газетою” співпрацює останні сім років.

Liked the article?
Help us be even more cool!