ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Луганський пропагандист зрадів, що близько підібрався до столу Путіна

Луганський пропагандист, заступник "гендиректорки ГТРК ЛНР" (незаконно створена пропагандистська телерадіокомпанія в Луганську. – Ред.) Євген Мурильов записав відео, де повідомив, що йому вдалося підійти до стола, за яким під час пресконференції сидить президент РФ Володимир Путін.

Відео поширило луганське пропагандистське медіа ЛИЦ.

"Досить близько нам вдалося підібратися до столу, де розміститься президент Російської Федерації Володимир Путін і модератори по обидва боки столу", – говорить Мурильов.

Далі він розмірковує, як технічно забезпечуватиметься трансляція конференції, де сидітиме прессекретар Путіна Дмитро Пєсков. Мурильов зауважує, що він з делегацією сидітиме в п'ятому ряду.

"Вдале місце для Луганської народної республіки – будемо за 10 метрів від нашого лідера. Сподіваємося, що наша активність не залишиться непоміченою", – додає Мурильов.

Як повідомляв ІМІ, у червні 2023 року на окупованій території Луганської області росіяни відкрили "Регіональне відділення Спілки журналістів Росії". Його очолив заступник генерального директора "ГТРК ЛНР", місцевий пропагандист Євген Мурильов.

Liked the article?
Help us be even more cool!