ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Дніпропетровщині з початку великої війни припинили мовлення п’ять телеканалів

Фото – pexels.com
Фото – pexels.com

У Дніпропетровській області всього від початку повномасштабної війни відмовилися, анулювали чи призупинили мовити в ефірі п'ять телеканалів. Про це представниці ІМІ повідомила регіональна представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Олена Демченко.

За її словами, до повномасштабної війни в цифрі та кабелі в області мовило 22 канали. Зараз залишилося 17. У жовтні цього року ще один канал планує відмовитися від ліцензії.

Зокрема, з економічних причин у вересні цього року анулював ліцензію 27 канал. З жовтня не продовжуватиме мовлення канал з Марганця МСТ, теж з економічних причин. Канал планує дочекатися закінчення терміну дії ліцензії та припинить мовлення. 

Також призупинили мовлення за ліцензією від початку повномасштабної війни ТОВ “Приват ТБ Дніпро” (9 канал) та УНІАН-ТБ – ці два ресурси входять до медіагрупи “1+1 Media”, яка належить Ігорю Коломойському. Проте ці ресурси продовжили працювати на інших платформах.

А вже згаданий 27 канал, “Електа” (телерадіокомпанія сел. Васильківка) та першотравенський мовник “Дюфол” узагалі припиняють свою інформаційну діяльність.

Liked the article?
Help us be even more cool!