ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті отримав поранення журналіст із Миколаєва Олександр Діордієв

Олександр Діордієв. Фото – фейсбук Олександра Діордієва
Олександр Діордієв. Фото – фейсбук Олександра Діордієва

Миколаївський журналіст Олександр Діордієв отримав серйозні поранення в зоні бойових дій. З початку повномасштабного вторгнення він вступив до лав Збройних сил України.

Про це 20 березня повідомив Факультет економічних наук Чорноморського національного університету імені Петра Могили, випускником якого він є.

Олександр був важко поранений 6 березня 2024 року і зараз перебуває у важкому стані у військовому госпіталі. 

“Він потребує тривалого лікування, а надалі – протезування і реабілітації”, – написав університет.

Олександр Діордієв – студент першого випуску миколаївської Могилянки спеціальності “Фінанси і кредит” 2001 року, редактор газети “Вагант”, аспірант і викладач Чорноморського національного університету імені Петра Могили, з 2014 року – волонтер, який активно допомагав військовим. З початку повномасштабного вторгнення вступив до ЗСУ.
Журналіст на своїй фейсбук-сторінці підтвердив інформацію про своє поранення та подякував за підтримку.

“Дякую всім за підтримку. Все добре, зараз такий стан здоров'я, що якось вплинути зборами не можна. Коли я дійду до того стану, що можна буде якось впливати грошима на здоров'я, то вважатиму це перемогою. Перші години й дні допомогло дуже багато друзів і знайомих, які знали про халепу майже одразу. Дякую”, – він.

Як повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області, Олександр Діордієв у мирному житті займався журналістикою: він є виконавчим директором інформаційного агентства “Чорноморські бізнес-новини” та головним редактором видання “Морські бізнес-новини України”.

Вів волонтерську діяльність, зокрема опікувався екокемпінгом “Душа півдня” для відпочинку й оздоровлення воїнів АТО / ООС і їхніх родин на острові Джарилгач (Херсонська область).

Liked the article?
Help us be even more cool!