ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Хмельниччині побили чоловіка за зауваження вимкнути російську музику

Фото – скриншот з відео
Фото – скриншот з відео

У місті Дунаївці Хмельницької області поліція оголосила підозру місцевому жителю, який побив 64-річного чоловіка за зауваження щодо російської музики. Про це повідомляється на сайті Нацполіції в Хмельницькій області.

Інцидент стався в центрі міста. За даними слідства, 26-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного спʼяніння, гучно ввімкнув російську музику в автомобілі свого товариша. 

“Потерпілий, який у той час проходив повз, зробив молодику зауваження та наполіг, щоб той вимкнув музику. У відповідь підозрюваний агресивно відреагував та побив незнайомця”, – повідомила поліція. 

Потерпілий перебуває в лікарні, його стан лікарі оцінюють як задовільний. 

Нападнику повідомили підозру за ч. 1 ст. 122 (“Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України та винесли клопотання про призначення йому судом запобіжного заходу у вигляді цілодобово домашнього арешту.

За скоєне чоловіку може загрожувати до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв ІМІ, у липні 2023 року у місті Біла Церква (Київська область) сталася бійка через слухання російської музики. Сварка виникла через те, що водій автомобіля “Mercedes” гучно слухав музику російських виконавців.

В Погребах (Київська область) у липні поліція склала адміністративний протокол на кафе, де стався конфлікт через виконання пісні російського співака Григорія Лепса, який підтримує режим президента РФ Володимира Путіна.

У місті Боярка Київської області поліцейські склали адмінпротокол на пару молодих людей, яка під час прогулянки ввімкнула російську музику. Чоловіку ще вручили повістку до районного територіального центру комплектування.

У Житомирі повідомили про підозру чоловіку, який завдав тілесних ушкоджень покупчині за прохання обслуговувати українською мовою.

Liked the article?
Help us be even more cool!