ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запорізькій області окупанти створюють агітаційні групи, готуючись до "виборів президента РФ" – Федоров

На тимчасово окупованій території Запорізької області росіяни готуються до проведення "виборів президента РФ". Створюють комісії та агітаційні групи. Також проводять облік місцевих жителів.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров під час ефіру "Суспільне. Спротив".

"Вони починають утворювати комісії, агітаційні групи до "виборів" у РФ. Їхня мета – зняти пропагандистське кіно про те, що начебто відбулося голосування. Зараз вони роблять переоблік усіх, хто проживає в Бердянську, Мелітополі й інших населених пунктах. Запишуть усіх, що проголосував "за", але це точно не буде відповідати дійсності", – зазначив міський голова.

Також, за словами Федорова, місцеві жителі масово відмовляються співпрацювати з РФ:

"Місцевих мало, росіяни завозять десятки тисяч російських чиновників, вчителів, прокурорів, поліцейських. Саме з цих людей і формуватимуть комісії. Палітра різна. Привозять навіть із Сибіру. Привозять з Дагестану людей, які ледве розмовляють російською".

Як повідомляв ІМІ, корпорація Meta забороняє використовувати свій новий ШІ для генерування рекламних матеріалів у політичних кампаніях і політичній рекламі, у такий спосіб обмеживши доступ до інструментів, які, на думку юристів, могли б спричинити вибух дезінформації щодо виборів.

Liked the article?
Help us be even more cool!