ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НАБУ і САП повідомили нардепу Трухіну про підозру в спробі підкупу поліцейських

07.09.2022, 18:42
Фото – 368.media
Фото – 368.media

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура 7 вересня повідомили народному депутату України про підозру в спробі підкупу поліцейських. 

Про це повідомляється на сайті НАБУ.

За версією слідства, у серпні 2021 року народний обранець запропонував неправомірну вигоду патрульним поліцейським у розмірі 150 тисяч без зазначення грошової одиниці за те, щоб йому дозволили залишити місце ДТП, яке сталося за його участю.

Йому повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України. 

Розв'язується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

НАБУ зазначає, що розслідування зазначеного факту розпочато 2 лютого 2022 року генеральним прокурором на підставі матеріалів журналістського розслідування.

Як повідомляв ІМІ, 1 лютого 2022 року “Українська правда” опублікувала відео, на якому народний депутат від “Слуги народу” Олександр Трухін намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року за його участю.

Державне бюро розслідувань заявило, що в розпорядженні слідства не було відео, яке 1 лютого оприлюднила “Українська правда” щодо ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження стосовно пропозиції надання хабаря з боку народного депутата Олександра Трухіна поліцейському на місці скоєння ДТП.

Liked the article?
Help us be even more cool!