ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала на Дніпропетровщині три онлайн-медіа

Фото – pexels.com
Фото – pexels.com

У Дніпропетровській області станом на 5 жовтня 2023 року зареєстровано три онлайн-медіа. Про це регіональній представниці ІМІ повідомила представниця Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Дніпропетровській області Олена Демченко.
За її словами, зареєстровано дві громадські організації, які мають свої медіаресурси, та канал МБ, який має сторінку на Facebook та в YouTube.

Реєстрація онлайн-ресурсів є добровільною, пояснює Олена Демченко. На відміну від друкованих, які мають рік на перереєстрацію.

“Онлайн-медіа після реєстрації і називатимуться “медіа”. Медіа мають список зобов'язань і список прав. Наприклад, вони можуть видавати своїм співробітникам прескарту, і вони користуються всіма правами, якими користуються медіа, журналісти. Це дає можливість функціонувати в полі медіа і користуватися цими привілеями, але водночас мати ті обов'язки, які мають медіа”, – розповіла Олена Демченко.

Крім того, як онлайн-медіа зареєструвалася редакція Першого Криворізького. 

За словами головної редакторки Першого Криворізького Софії Скиби, реєструвалися за юридичною адресою, тому видання не потрапило до статистики щодо Дніпропетровської області. Проте більшість редакції перебуває в Кривому Розі.

Liked the article?
Help us be even more cool!