ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала на Тернопільщині вже 26 медіа

31.01.2024, 14:16
Ірина Небесна

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вже зареєструвала 23 друкованих та три онлайн-медіа з Тернопільщини. 

Про це регіональній представниці ІМІ повідомила голова Нацради Ольга Герасим’юк.

За січень поточного року реєстрацію отримали два журнали від Тернопільського національного технічного університету, один – від Тернопільського національного педагогічного та газета “Зборівська дзвіниця”.

Наразі серед уже зареєстрованих у регіоні друкованих видань – три газети від Пресової агенції “Вільне життя” та дві від інформаційного агентства Терен, а також три онлайн-видання: “Голос. Тернопільська агенція новин”, “Місто” та “Новини Тернопільщини”.

Загалом же кількісно серед зареєстрованих у регіоні переважають наукові видання національних університетів краю – чотири з педагогічного, 10 з медичного та два з технічного.

Станом на 26 січня на стадії розгляду також перебувають документи ще від шести друкованих та одного онлайн-медіа з регіону.

Раніше на зустрічі з медійниками регіону представниця Нацради в Тернопільській області Оксана Новосельська наголосила, що заявки на реєстрацію надходять досить мляво з усіх регіонів.

Liked the article?
Help us be even more cool!