ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Новий канал хоче відсудити у "1+1" 1,2 млн грн через "крадіжку" "Ревізора"

02.10.2014, 15:39

Господарський суд Києва 30 вересня розпочав розгляд позову «Нового каналу» до телеканалу «1+1» за порушення прав інтелектуальної власності. Приводом для позову стала поява в ефірі «1+1» програми «Інспектор Фреймут» з ведучою Ольгою Фреймут, яка, на думку представників «Нового», ідентична програмі «Ревізор», пише «Капітал».

«Виходячи зі змісту програми «Інспектор Фреймут» видно, що вона створена внаслідок незаконних змін програми «Ревізор», - заявила юрист «Нового каналу» Катерина Мороз.

За порушення авторських прав «Новий канал» вимагає від представництва «1+1 медіа» грошову компенсацію у розмірі 1,2 млн грн.

На першому засіданні у справі суд призначив проведення судової аудіовізуальної експертизи, яка має визначити схожість програм «Нового канал» і «1+1», після чого відклав слухання справи на невизначений термін.

Нагадаємо, з 2011 року Ольга Фреймут вела на «Новому каналі» програму «Ревізор», де вона перевіряла заклади громадського харчування і готелі в різних містах України і Європи на предмет якості обслуговування, приготування страв, змісту продуктів, стану номерів.

Проте вже цього року телеведуча перейшла працювати на «1+1». Незабаром на телеканалі з'явився схожий по концепції і змісту з «Ревізором» проект - «Інспектор Фреймут».

Укрінформ

Liked the article?
Help us be even more cool!