ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеський журналіст-військовослужбовець, що отримав кілька поранень, запрошує поговорити про війну

Юрія Дяченко. Фото – фейсбук Юрія Дяченка
Юрія Дяченко. Фото – фейсбук Юрія Дяченка

Одеський журналіст і громадський активіст Юрій Дяченко, що боронить країну в лавах тероборони з перших днів російського вторгнення, запрошує на зустріч обговорити особливості цивільно-військового співробітництва на фронті. 

Про це Дяченко повідомив представнику ІМІ в Одеській області.

“Мета цього заходу – показати тим, хто перебуває далеко від активних бойових дій, з чим може зіткнутися кожен. До чого необхідно бути готовими, бо здебільшого люди не бачать і не відчувають або не розуміють до кінця всіх можливих наслідків війни, і навіть більше – люди, які перебувають у районах активних бойових дій, теж можуть цього не розуміти, тому потрібно доносити це до людей”, – розповів Юрій Дяченко.

Після кількох поранень, про які повідомляв ІМІ, військовослужбовець зараз перебуває на реабілітації, але вже згодом повертається на фронт.

Зустріч відбудеться 24 лютого в приміщенні Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Грушевського. Початок о 12:00.

Напередодні повномасштабної війни Юрій Дяченко працював у місцевому Центрі публічних розслідувань, кореспондентом у газеті “Залений лист” та виданні “Інтент”.

Liked the article?
Help us be even more cool!