ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після розголосу в медіа КП "Полтававодоканал" скасувало тендери на піар своєї роботи

18.12.2023, 15:03
Надія Кучер

Після публікації на сайті “Полтавщина” (Полтава) новини про те, що комунальне підприємство “Полтававодоканал” планує заплатити телеканалу “ІРТ-Полтава” 800 тисяч гривень за висвітлення своєї діяльності, тендери КП скасувало. Про це повідомляє полтавська представниця ІМІ.

Так, 12 грудня “Полтавщина” написала з посиланням на публічні закупівлі Prozorro, що в грудні “Полтававодоканал” оголосив два тендери на загальну суму 806 тис. грн. Перший – на 504 тис. грн – стосується висвітлення роботи районних дільниць водоканалу. Другий – на 302,4 тис. грн – стосується загального висвітлення діяльності підприємства. На обидва тендери зайшов лише один учасник – ТОВ “Телерадіокомпанія “Інформаційно-рекламне телебачення – Полтава”. Телеканал запропонував виготовити 640 хвилин відео за 786 тис. грн. Вартість однієї хвилин відеоконтенту ІРТ оцінило в 1228,5 грн з ПДВ. 

“Замовити майже 11 годин відеореклами планували на фоні того, що водоканал постійно скаржиться на нестачу коштів і просить дотацій із бюджету міста та області”, – пише видання. 

Також медіа нагадало, що у вересні 2023 року через нестачу коштів “Полтававодоканал” перейшов на чотириденний робочий тиждень.

Після публікації статті про оголошені тендери на висвітлення діяльності “Полтававодоканалу” закупівлі скасували. Згідно з порталом Prozorro, причина скасування тендерів – скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг.

Liked the article?
Help us be even more cool!