ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після знищення корабля "Новочеркаськ" окупанти шукають інформаторів у Феодосії

Після знищення ВДК "Новочеркаськ" у Феодосії окупанти оточили центральний район міста й посилили перевірку місцевих на вулицях.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни шукають інформаторів, які, на їхню думку, стежать за портом, а також намагаються не допустити витоку інформації щодо ступеня пошкодження портової інфраструктури.

"Проте такі дії нагадують лише істерику й не впливають на реальний стан речей – росіяни тут ворог і будуть завжди під прицілом Сил Оборони. Кожна їх дія фіксується та передається, а вже засобів ураження вистачить на всіх", – йдеться в повідомленні ЦНС.

Як повідомляв ІМІ, представник окупаційної влади Криму Олег Крючков заявив про затримання людей, які зафільмували знищення десантного корабля Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" у Феодосії.

Близько 2:30 26 грудня тактична авіація Повітряних сил знищила великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" у районі Феодосії в окупованому Криму, повідомили в командуванні Повітряних сил ЗСУ. Атакували російський корабель крилатими ракетами.

Liked the article?
Help us be even more cool!