ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Херсона відкрила справу за фактом погроз журналістці "Нового дня"

27.07.2021, 10:01
Фото – Андрій Дубчак, Радіо Свобода
Фото – Андрій Дубчак, Радіо Свобода

Поліція Херсона поліція відкрила кримінальне провадження за фактом погроз журналістці херсонської газети “Новий день” Марині Савченко.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції в Херсонській області.

Журналістка звернулася до поліції 25 липня ввечері та повідомила, що після опублікування матеріалу в електронній версії видання вона стала отримувати на свою сторінку в соцмережі від незнайомих громадян повідомлення, які сприймає як погрози.

За цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 345-1 Кримінального кодексу України “Погроза або насильство щодо журналіста”, повідомив начальник Херсонського райуправління поліції Олександр Говорун.

Вживаються заходи зі встановлення користувачів соціальної мережі, які надсилають журналісту повідомлення погрозливого змісту.

Як повідомляв ІМІ, 24 липня журналістка херсонської газети “Новий день” Марина Савченко почала отримувати у Facebook образи та погрози через публікацію про ДТП.

Увечері 25 липня журналістка повідомила представнику ІМІ, що до неї приїздив слідчий та відібрав пояснення щодо ситуації.

Liked the article?
Help us be even more cool!