ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Помер головний редактор газети “Вечірній Миколаїв” Станіслав Козлов

Головний редактор міської газети “Вечірній Миколаїв” Станіслав Козлов, фото – vn.mk.ua
Головний редактор міської газети “Вечірній Миколаїв” Станіслав Козлов, фото – vn.mk.ua

У Миколаєві помер головний редактор міської газети “Вечірній Миколаїв” Станіслав Козлов. Про це повідомила газета на своєму сайті.

Журналіст помер 15 лютого через тяжке онкологічне захворювання.

Редакція зазначає, що Станіслав Козлов відомий в Миколаєві як автор численних доброякісних, цікавих публікацій, присвячених місту, його мешканцям, далекому історичному минулому, важливим подіям, які мали місце в незалежній Україні та сьогоденні.

У газеті “Вечірній Миколаїв” Станіслав Козлов працював 25 років. У 1998 році прийшов журналістом у газету. Час його редакторства припав на роки повномасштабного вторгнення РФ. На початку повномасштабної війни газета не виходила друком, і роботу відновили лише у другій половині 2023 року завдяки зусиллям редактора.

“Він приклав всіх можливих зусиль, щоб зберегти газету, яку шанують та люблять миколаївці, і згуртувати в нових умовах творчий колектив. Наш редактор мріяв продовжити друкування газети, підтримати роботу сайту та телеграм-каналу і мав всі підстави для збереження видання. В останньому номері “Вечірки”, у колонці редактора, практично попрощався з читачами, тому що вже все знав”, – розповіли колеги.

У 2010 році Станіслав Козлов отримав звання “Городянин року”.

У нього лишилися дружина та двоє дітей.

Liked the article?
Help us be even more cool!