ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські хакери запустили фейкове звернення Зеленського в ефірі 24 каналу

07.02.2023, 11:06
Фото – 24 канал
Фото – 24 канал

Російські хакери запустили в телеефірі 24 каналу фейкове звернення Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляється на сайті 24 каналу.

Втім, зазначає канал, їм вдалося швидко відновити мовлення.

За даними каналу, 6 лютого нападу зазнала супутникова станція, яка передає сигнал 24 каналу на борт супутника AMOS. “На жаль, цей сигнал досі отримують для подальшого розповсюдження деякі оператори кабельного телебачення, тому і в їхніх пакетах було видно наслідки цієї атаки”, – зазначає канал.

Водночас, зазначає канал, усі інші канали доставлення їхнього сигналу – MEGOGO, KyivStarTV та інші ОТТ провайдери, більшість операторів кабельного телебачення та сигнал на супутнику ASTRA, а також інтернет-канали передачі – стабільно працюють.

Фото 24 канал

Як повідомляв ІМІ, у березні 2022 року російські хакери зламали рухомий рядок телеканалу “Україна 24” та сайту “Сегодня” і транслювали фейкове повідомлення президента Володимира Зеленського про нібито “капітуляцію”.

У червні 2022 року Служба безпеки України повідомила, що заблокувала спроби російських спецслужб зламати електронні системи українських телеканалів, які беруть участь у національному телемарафоні.

Liked the article?
Help us be even more cool!