ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру колаборантці з Криму: поширює пропаганду серед молоді

Служба безпеки України повідомила про підозру в колабораціонізмі Ані Григорян – "заступниці" очільника окупаційного комітету молодіжної політики Криму.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

На цю "посаду" її призначили за особистої протекції окупаційного голови Криму Сергія Аксьонова в листопаді 2022 року. Серед її обов'язків – нав’язування кремлівської пропаганди серед дітей та молоді.

"Перебуваючи в лавах загарбницького "уряду", Григорян публічно закликає кримських школярів готуватися до війни проти України та вступати до російських військових училищ. З такими "тезами" вона виступала перед сотнею учнів у Форосі на шкільних зборах восени цього року", – зазначили в українській спецслужбі.

Там додали, що Григорян також очолює створений окупантами "Центр військово-патріотичного виховання "Авангард". У ньому російські інструктори навчають місцевих школярів 9–11 класів тактиці ведення бою та проводять з дітьми вогневу підготовку із застосуванням різних зразків стрілецького озброєння.

"Крім військового "курсу" учнів "обробляють" ідеологічно, щоб сформувати в них вороже ставлення до нашої держави й підготувати до участі в бойових діях проти Сил оборони України. Щоб примусово залучити дітей до "Авангарду", Григорян дає прямі вказівки директорам шкіл та проводить відповідну роботу з батьками", – зазначають в СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!