ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила, що фейк про коронавірус розіслали з іноземного поштового сервісу

20.02.2020, 17:04
Фото – Ліга
Фото – Ліга

Служба безпеки України повідомляє, що лист із фейковою інформацією про виявлення в Україні коронавірусу, який надійшов нібито від Міністерства охорони здоров’я, було розіслано з використанням одного з іноземних сервісів поштових повідомлень із підміною адреси відправника.

Про це повідомляється на сайті СБУ.

“Служба безпеки України вживає невідкладних заходів зі встановлення обставин розсилання нібито від імені вітчизняного Міністерства охорони здоров’я листів з фейковою інформацією про начебто виявлення в Україні вірусу COVID-19. Наразі фахівці Служби безпеки України досліджують телекомунікаційне обладнання МОЗ для з'ясування всіх обставин інциденту.

“Уже зараз можна стверджувати, що лист був розісланий із використанням одного з іноземних сервісів поштових повідомлень з підміною адреси відправника”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 20 лютого Міністерство охорони здоров’я спростувало інформацію про підтвердження п'яти випадків коронавірусу в Україні. Лист із неправдивими даними надійшов начебто з пошти [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!