ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Серіал "Спіймати Кайдаша" вийде на Netflix

23.03.2023, 11:22
Фото – bzh.life
Фото – bzh.life

Український серіал "Спіймати Кайдаша" 29 березня з'явиться на стрімінговій платформі Netflix. Стрічку вже можна знайти на сервісі, повідомляє Суспільне.

"Спіймати Кайдаша" – український 12-серійний телесеріал, заснований на повісті Івана Нечуя Левицького "Кайдашева сім'я". Події телесеріалу розгортаються хронологічно з 2005 до 2014 року, протягом десятиліття в часи незалежної України. Сценаристкою та виконавчою продюсеркою проєкту є Наталка Ворожбит.

Сім’ю Кайдашів з XIX ст. адаптували під сучасні реалії: Лаврін повернувся з армії й хоче погуляти. Карпо одружується з Мотрею, втім їй складно ужитися зі свекрухою.

Сценарій серіалу в режисерки замовив телеканал СТБ. У порівнянні з повістю в сценарій введено кілька нових героїв та багато нових сюжетних ліній.

У 2021 році серіал "Спіймати Кайдаша" отримав "Золоту дзиґу" за найкращий ігровий серіал.

Нагадаємо, американська стрімінгова платформа Netflix уперше придбає великий пакет українських фільмів. Йшлося про 14 проєктів, серед яких фільми "Снайпер. Білий ворон", "Скажене весілля", "Велика прогулянка" та "Найкращі вихідні".

А також на платформі вже доступні фільми "Бурштинові копи", "Зустріч однокласників" та "Дике поле" за романом Сергія Жадана "Ворошиловград". А також дві частини серіалу "Слуга народу" від Студії "Квартал 95", документальна стрічка "Зима у вогні", фільм режисера Олега Сенцова "Носоріг" та "Я працюю на цвинтарі" режисера Олексія Тараненка.

Netflix придбав права на показ семи українських фільмів, серед яких "Поводир" Олеся Саніна та "Мої думки тихі" Антоніо Лукіча; "Захар Беркут" Ахтема Сеітаблаєва та Джона Вінна; "Зірки за обміном" Олексія Даруги; "Віддана" Христини Сиволап; "Фокстер і Макс" Анатолія Матешка; "Сторожова Застава" Юрія Ковальова.

Liked the article?
Help us be even more cool!