ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сумська ОВА заздалегідь збирає в журналістів питання до пресконференції голови

27.12.2023, 14:14
Альона Яцина

Майже за тиждень до запланованої підсумкової річної пресконференції голови Сумської обласної військової адміністрації Володимира Артюха працівники пресслужби звернулися до медіа області з повідомленням надіслати протягом кількох годин по два питання від редакції, які вони ставитимуть очільнику адміністрації.

Представниця ІМІ на Сумщині Альона Яцина розпитала директора департаменту комунікацій та інформаційної політики Сумської ОВА Сергія Над’ярного, чому журналістів обмежують у кількості запитань та вимагають питання для Артюха заздалегідь.

Той пояснив, що обмеження в кількості питань від редакції на підсумкову пресконференцію голови ОВА зумовлене лише часом. Адже, за словами Над’ярного, на пресконференцію запрошено всі медіа Сумщини, блогерів, зокрема й в онлайн-форматі. Тому, додав він, щоб пресконференція не тривала протягом усього дня і представники всіх медіа змогли поставити запитання й отримати ґрунтовну відповідь, було обмежено кількість запитань до двох. 

А от щодо вимоги надсилання питань заздалегідь, то на це директор департаменту відповів, що голові ОВА необхідна підготовка ґрунтовної інформації. Оскільки, за його словами, цього разу запрошено медіа, зокрема, і з районів, які ставитимуть запитання, що стосуються конкретних районів та громад. Для того щоб структурні підрозділи за потреби мали можливість запросити необхідну їм інформацію в районів та громад і надати відповідні довідки голові, звернулися до журналістів із проханням надіслати свої запитання раніше, додав він.

Також Сергій Над’ярний запевнив, що всі редакції Сумщини запросили на пресконференцію. “Під час пресконференції працюватиме модератор. Питання зможуть поставити всі охочі. Попередньо плануємо, що буде формат такий: чергуватимемо – одне питання із залу, інше в онлайн-форматі. У всіх охочих редакцій буде можливість поставити питання на підсумковій пресконференції”, – сказав він.

Пресконференцію голови ОВА заплановано цього тижня, про неї мають повідомити журналістам окремо.

Liked the article?
Help us be even more cool!