ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне шукає кореспондентів у громадах Рівненщини

14.09.2023, 13:46
Ганна Калаур
Фото – Суспільне Рівне
Фото – Суспільне Рівне

На початку жовтня "Суспільне Рівне" проведе зустрічі та інтерв’ю з мешканцями громад Рівненщини з метою пошуку місцевих кореспондентів, а також знімання виїзних токшоу про життя громад у регіонах. Про це повідомляє "Суспільне Рівне".

Зустрічі, зокрема, відбудуться з Гощанською, Костопільською, Сарненською, Дубенською, Острозькою та Вараською громадами.

Суспільне мовлення зазначає, що розбудовує мережу кореспондентів у громадах України. Також у жовтні заплановано візити представників медіа до міст Одещини, Черкащини, Полтавщини та Дніпропетровщини.

Суспільне запрошує на ці зустрічі активних мешканців, блогерів і тих, хто працює чи хоче працювати в медіа. Під час зустрічей можна буде дізнатися про роботу на Суспільному. У результаті з-поміж активних мешканців оберуть штатних кореспондентів Суспільного, які розповідатимуть про події у своїй громаді.

Крім того, охочі долучитися до команди Суспільного можуть пройти безоплатне навчання мультимедійної журналістики. Зареєструватися на нього можна вже зараз. 

“Під час наших поїздок громадами області, ми хочемо більше дізнатися про те, чим живуть містечка та села і більше розповісти про Суспільне мовлення. Окрім того, хочемо відібрати з людей небайдужих з активною позицією, тих, хто зможе стати представником Суспільного у своїй громаді й розповідати про найцікавіше і найважливіше – на загал”, – розповів т. в. о. головного редактора "Суспільне Рівне" Орест Гринюк.

Час та місце зустрічей обіцяють повідомити незабаром на платформах "Суспільне Рівне". 

Також у межах поїздок до громад Рівненщини "Суспільне Рівне" планує знімання токшоу про життя громад, до участі в яких запрошуватимуть усіх, хто хоче розповісти про виклики, досвід та людей своєї громади. Знімання заплановано в останній день поїздок команди проєкту Рівненщиною в Острозі. Охочих долучитися просять стежити за анонсами на сайтах та сторінках "Суспільне Рівне".

Liked the article?
Help us be even more cool!