ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Син Гладковського подав до суду на журналістів "Наших грошей"

05.03.2019, 11:02

Син звільненого першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського Ігор подав до суду на журналістів “Наших грошей” Дениса Бігуса та Лесю Іванову. Про це йдеться в порядку справ на сайті Подільського районного суду Києва, повідомляє LB.ua.

Позов надійшов до суду 4 березня і стосується захисту честі і гідності Ігоря Гладковського.

Відповідачами є керівник програми “Наші гроші” Денис Бігус і журналістка проекту Леся Іванова.

Справу розглядатиме суддя Володимир Гребенюк.

Як повідомляв ІМІ, 21 лютого журналіст-розслідувач проекту Bihus.Info Денис Бігус заявив про зовнішнє спостереження за офісом редакції з боку невідомих осіб через розслідування журналістки Лесі Іванової щодо корупції в оборонному секторі.

25 лютого журналісти проекту Bihus.Info оприлюднили в програмі “Наші гроші” розслідування про корупцію в оборонному секторі. У розслідуванні Лесі Іванової йдеться про те, що Ігор Гладковський разом з партнерами через фірми-прокладки постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними вдвічі-вчетверо цінами. Автори розслідування стверджують, що до корупційних операцій причетні  Олег Гладковський, який раніше був бізнес-партнером нинішнього президента країни Петра Порошенка, екс-керівник “Укрспецекпорту” та голова держконцерну “Укроборонпрому” Павло Букін, а також директори підприємств та інші посадові особи держконцерну.

26 лютого син першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського Ігор Гладковський заявив, що подасть до суду на журналістів проекту Bihus.Info через розслідування, в якому його звинувачують у причетності до корупції в оборонному секторі.

Керівник проекту Bihus.Info Денис Бігус пояснив, що програма журналістських розслідувань “Наші гроші” оприлюднила матеріал про можливі розкрадання в оборонній сфері за місяць до виборів, тому що не встигла його підготувати “на початок нового сезону”.

4 березня Президент України Петро Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Liked the article?
Help us be even more cool!