ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Треба обережно ставитися до інформування щодо лівого берега – Братчук

Повідомляти про дії української армії на лівому березі Херсонської області потрібно дуже обережно, наголосив в ефірі телеканалу "Еспресо" речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

Таке зауваження він зробив, коментуючи знищення Збройними силами України декількох ворожих вантажівок на трасі Олешки – Нова Каховка.

"Можемо відзначити 501 окремий батальйон морської піхоти, який напередодні знищив декілька ворожих вантажівок на трасі Олешки – Нова Каховка. Це надзвичайно важка робота, є втрати. Але ці вантажівки мали забезпечити противника і боєкомплектом, а тепер вони знищені повністю. Саме порушення цих логістичних шляхів окупантів – одне із завдань наших хлопців на лівому березі річки Дніпро. Треба дуже обережно ставитися про інформування щодо лівого берега, однак про те, що можна говорити, ми говоримо. Ці події відбуваються і будуть продовжуватися найближчим часом", – підкреслив Сергій Братчук.

Як заявив начальник управління преси та інформації Міністерства оборони Ілларіон Павлюк, Ворог часто дізнається про певні події з відкритих джерел, тому існують деякі обмеження на поширення певної інформації.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!