ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі запустили подкасти про домашнє та гендерно зумовлене насильство

У Дніпрі запустили серію подкастів про домашнє та гендерно зумовлене насильство “Горизонтальний подкаст”.

Записала їх громадська організація МАРТІН-клуб, яка допомагає дітям і жінкам подолати наслідки складних життєвих обставин, війни, насильства. Перший епізод подкасту організація опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

Перший епізод подкасту – розмова з Ганною Карпеченковою, польовою координаторкою з протидії гендерно зумовленому насильству Фонду ООН у галузі народонаселення / UNFPA. У першому епізоді говорили про роботу поліцейських під час виїздів на виклики щодо домашнього насильства, вразливість ВПО та принципи Стамбульської конвенції. 

Ведучим подкасту став комунікаційник організації Олександр Чиж. Другий епізод подкасту записали з психотерапевткою Ганною Тартинських. У розмові з Ганною Тартинських говорили про психологічне й економічне насильство, шантаж через дітей, про психологію кривдників та роботу мобільних бригад соціально-психологічної допомоги. 

У коментарі регіональній представниці ІМІ Олександр Чиж розповів, що подкасти та будь-який інший контент – це ще одна спроба налагодити комунікацію з тими, хто може потребувати допомоги. 

“Наша головна діяльність – допомога в складних життєвих обставинах тим, хто її потребує. Та нам важливо доносити інформацію, що допомога в складних життєвих обставинах є, її можна отримати. І медіаконтент, а в цьому випадку подкаст, – це один з інструментів поширити інформацію серед людей”, – сказав Олександр Чиж.

Послухати подкаст можна також на сторінках організації в YouTube, SoundCloud

ГО МАРТІН-клуб заснована в 1995 році в місті Макіївка Донецької області. Із 2014 року організація базується в місті Дніпрі, куди переїхала через окупацію Макіївки й частини Донецької області російськими військами.

Liked the article?
Help us be even more cool!