ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Facebook виявили фейкову сторінку Кременчуцького районного ТЦК та СП

12.03.2024, 13:00
Надія Кучер

Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) виявив фейкову сторінку Кременчуцького районного ТЦК та СП. 

Про це держустанова повідомила 12 березня на своїй Facebook-сторінці.

“Адміністратори цієї сторінки намагаються копіювати офіційну сторінку Кременчуцького районного ТЦК та СП. Наголошуємо – офіційні сторінки районних ТЦК та СП Полтавської області створені давно та мають кількатисячну аудиторію”, – зазначає Полтавський обласний ТЦК.

Підробна сторінка Кременчуцького районного ТЦК та СП. Фото – фейсбук Полтавського обласного ТЦК та СП

Там припускають, що після набрання достатньої аудиторії ця сторінка використовуватиметься для дискредитації Збройних сил України, процесів мобілізації чи керівництва країни.  

“Вчергове закликаємо дотримуватись інформаційної гігієни та не піддаватися на російські провокації”, – повідомили в Полтавському обласному ТЦК та СП. 

У коментарі полтавській представниці ІМІ Роман Істомін, начальник служби зв'язків з громадськістю Полтавського обласного ТЦК та СП, повідомив, що станом на зараз критичних матеріалів на сторінці немає. 

“Реагуємо відповідно до обставин. Ситуація контрольована. Поки що надіслано лише скаргу у Facebook, оскільки злочину як такого не виявлено. Це разова ситуація в районному ТЦК”, – сказав Істомін.

Liked the article?
Help us be even more cool!