ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луганську окупанти провели "фестиваль народів" і запевняли, що українці – вигадана нація

В окупованому Луганську росіяни провели фестиваль "народів Росії", на який змусили прийти школярів міста. На пропагандистському заході дітей переконували, що вони росіяни, а українці – вигадана нація.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Ворог свідомо знищує самоідентифікацію українців, адже планує знищити цілу націю, що є геноцидом. Саме знищення нашої нації і є єдина ціль війни владіміра путіна та його посіпак", – зазначили в українському підпіллі.

У Центрі національного спротиву зауважили, що кожен причетний до злочину проти українського народу буде притягнутий до відповідальності.

Як повідомляв ІМІ, росіяни намагаються підкупити жителів окупованих територій, щоб ті прославляли окупантів. Пропагандисти обіцяють гроші за відео тривалістю від хвилини, де жителі окупованих територій мають розповідати на камеру про покращення їхнього життя після того, як Росія почала війну. Низку таких відео росіяни планують поширювати за кордоном через своїх агентів впливу.

Окупаційні адміністрації на захоплених територіях України отримали вказівку з Кремля збільшити кількість місцевих дітей, дотичних до пропагандистських програм. В українському підпіллі зауважили, що росіяни залучають дітей з першого класу, починаючи з конкурсу малюнків на пропагандистську тематику.

Liked the article?
Help us be even more cool!